PIZZERIA NAPOLI BEST

PIZZERIA NAPOLI BEST Waar Brabant Italië proeft

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1275 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Napoli Best. Meer weten? Ontdek meer

3 aug 2022 om 20:08 Was super
19 jul 2022 om 22:22 Op deze zonnige dag hadden we allemaal zin gekregen in pizza’s! We hebben een grote bestelling geplaatst en iedereen vond het heerlijk. Bezorging was in de aangegeven tijd. Blij dat ik bij jullie heb besteld.
19 jul 2022 om 20:42 Eten was een half uur later, en we hadden een pizza besteld zonder ham dit hadden we in de opmerkingen gezet, maar er zat alsnog ham op. De pizza’s smaakte verder wel goed
11 jul 2022 om 9:34 Slecht, super kleine pizza. Had twee porties broodjes met kruidenboter besteld, krijg je veel broodjes met twee kuipjes kruidenboter. Veel te weinig
10 jul 2022 om 22:19 Beste napoli, Helaas is dit de laatste keer dat ik bij jullie heb besteld. De pizza smaakte prima, maar een bezorgtijd van een uur en een kwartier terwijl de website 30 minuten aangeeft, daar pas ik voor. Zeker aangezien dit al de 2e keer is.
9 jul 2022 om 13:19 Prima!
26 jun 2022 om 20:31 Eerder bezorgd dan aangeven en het eten was weer heerlijk, top!
26 jun 2022 om 3:34 Dit was echt niet goed. Smakeloos.
24 jun 2022 om 11:34 Heerlijke carbonara! Levering was ook veel sneller dan aangegeven, vriendelijke man, super blij mee :)
19 jun 2022 om 22:59 Food is quite tasty, but it took long to come
17 jun 2022 om 19:51 Altijd weer een heerlijk pizza!
15 jun 2022 om 19:45 Super! Funghi trigolati Pasta Marko Insalata fantasia